7 Ocak 2010 Perşembe

blog beni 4:15'te kaldırsana


Blog, yüzüne uzun süredir bakmıyorum. Aslında ne iş yoğunluğu ne de başka bir şey. Sadece bir şeyler yazmak istemediğim için belki de... Bir de her geçen gün çalar saatimi daha erken bir zamana kurar oldum. Artık 3 saat uykular yeter oldu. Tek kötü yanı aynı şeyleri daha fazla düşünüyorsun.
Sözüm olsun bir ara bir şeyler diyecem sana belki sevinirsin, belki de üzülürsün.

8 yorum:

  1. bir insan gerçekten 3 saat uykuyla yaşayabilir mi ya? gerçekten kafam bunu almıyor, algılayamıyor:(

    YanıtlaSil
  2. blog sahibi insan yaşar :)) sen ben yaşayamayız... Mesela ben de saatimi daha da erken saatlere kurar olduğum zamanlarda gittiğim şehirde otele ulaşır ulaşmaz vurup kafayı yatıyorum ama eminim blog sahibi insan (o kendisini biliyor :P ) orada da uyumuyordur zira kendisi senin gibi haftasonunda bile sabahın kör vakti ayakta olan biri, tamam sen erken yatıyorsun olabilir ama blog sahibi erken de yatmıyor... Uyku harcanmış vakir onun için di mi blog sahibi, yakınmasına şaşırdım açıkçası :P

    YanıtlaSil
  3. ya uyku bence de kayıf zaman ama işte bünyem bazen benimle aynı fikriyat da olmuyor. Bu sebeple blog sahibi, bana az uyku ile yaşayabilmek konusunda danışmanlık verirsen pek bahtiyar olacağımı da belirtirim.

    YanıtlaSil
  4. @malumafatrus tabiki bir ömür bu şekilde geçmez.. sadece bu aralar 3 saat yetiyor gibi.. aslında yapılmaması gereken benim yaptığım yarın bir gün bunun zararı bir yerden çıkar, ama her zaman 3 saat uykuyla duruyor da değilim. sanki benim de yeterli uyumak ile ilgili danışmanlık almaya ihtiyacım var :)

    @fery aslında yakınma sebebim "daha kaçta kalkabilirim". hani hiç uyumayım olsun bitsin ben de kurtulayım diyorum :) çok uyumak iyi değil yeterli uyumak iyi her zaman söylerim :) akşama doğru 4-5 gibi kalmak iyi değil mesela:)

    -gece nereye gitmiş olursam olayım öğlen 12'den sonra kalkmışsam eğer, o gün benim için bunalım bir gündür. yakınımda eş dost ararım teselli için :)

    YanıtlaSil
  5. o hedefi azıcık ertelesen mi? :p saat 6:24 karlı bir hava( bildiğin kar yağıyor ) ve ben duş almak ile azıcık daha sıcacık yatağımda uyumak arasında kaldım.. n'apsam ki ? :)

    YanıtlaSil
  6. Beni de sevindir ya.
    Blog sevinsin.
    Ben sevineyim.
    Bütün dünya buna inansa, birlik olsak :))

    YanıtlaSil